De leukste wenskaartjes

Als iemand een goed heeft gepresteerd of ziek is dan is het leuk als je een prachtig wenskaartje kan sturen. Met een wenskaart laat je zien dat je om iemand geeft en de persoon iets toewenst, bijvoorbeeld beterschap. Het is vaak moeilijk om de juiste wenskaart te vinden omdat er een enorm aanbod aan verschillende ontwerpen beschikbaar zijn. Daarom is het belangrijk dat je wat inspiratie kan opdoen. Dit kan onder andere via het internet maar het wordt ook hier uitgelegd.

 

Verjaardagskaartjes

Is er iemand binnenkort jarig waar je veel om geeft? Het is dan leuk als je de persoon een fijne verjaardag wenst. Tegenwoordig word dit vaker telefonisch gedaan maar het blijft een leuke manier om ook een verjaardagskaartje te sturen. Er bestaan veel hippe verjaardagskaarten maar het blijft wel belangrijk dat het ontwerp van het verjaardagskaartje ook goed bij de interesses van de persoon past. Je kan er ook voor kiezen om zelf een verjaardagskaartje te ontwerpen maar dat kost wel meer tijd dan het aanschaffen van een verjaardagskaart. Als een kind binnenkort geboren wordt dan heeft het versturen van een verjaardagskaart weinig zin. Je kan dan het beste hippe geboortekaartjes versturen naar het gezin dat een kindje verwacht. Het komt wel eens voor dat iemand een verjaardagskaartje stuurt maar de eerste verjaardag is toch echt nadat het kindje een jaar oud is geworden. 

 

Communiekaartjes

In Nederland zijn er veel gelovigen, het grootste deel is Rooms-Katholiek. Elk rooms-katholiek persoon heeft of gaat voor de eerst keer communie doen. Communie wordt gevierd om god te bedanken dat jezus zijn leven heeft gegeven voor de mensheid en dat god de Rooms-katholieken zou beschermen en helpen. Wanneer kinderen de leeftijd van 6 tot 7 jaar bereiken, gaan ze voor de eerste keer meedoen aan communie. Tijdens de viering van communie eten de kinderen en volwassenen hostie, dat wordt namelijk gezien als vlees en bloed van jezus. Als een kind zijn communie succesvol heeft afgerond dan kun je deze prestatie niet onopgemerkt laten. Je kan er dan voor kiezen om een communiekaartje aan het kind te geven. Het is ook leuk als je het kind een fijne communie wenst. Communie kaarten worden tijdens de communie verkocht of gratis weggegeven door de rooms-katholieke kerk. Ook kan je communiekaartjes kopen bij een bekende webwinkel. Ze zijn helaas minder goed verkrijgbaar bij je favoriete boekhandel zaken.

 

Geef een reactie