Maak jouw eigen muurstickers

Wil je jouw eigen leuke muurstickers maken? Op dit gebied zijn er steeds meer mogelijkheden te vinden. Hoewel je eerst altijd naar de standaardontwerpen gaat kijken, zijn er tegenwoordig ook opties om jouw eigen stickers te ontwikkelen. Hiervoor bieden verschillende professionals een programma op hun website aan. Je kunt hiervoor gebruik maken van de sjablonen die in het programma zitten, maar ook een eigen afbeelding downloaden. Zo heb je altijd een unieke sticker in handen en kun je deze gaan plakken op iedere muur in de woning. Maar hoe zorg je er dan voor dat je de juiste keuzes maakt?

Muurstickers ontwerpen op basis van afmetingen

Voordat je de muurstickers in handen krijgt, moet je goed bekijken waar je deze op wilt plakken. Voor de kinderkamer heb je bijvoorbeeld andere afmetingen nodig dan wanneer je de sticker boven de bank gaat hangen. Houd daarom altijd rekening met de maten van de sticker voordat je doorgaat naar het ontwerp. Dit kan namelijk weer geheel andere opties met zich meebrengen. Daarna ga je kijken naar de verschillende afbeeldingen die je kunt gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor dieren, namen of juist een silhouet. Jij bepaalt wat er uiteindelijk op de muren komt en je kunt een bestelling plaatsen.

Raamstickers kennen meerdere doeleinden

Ook kun je jouw eigen raamstickers ontwerpen. De ramen kunnen ook van een uniek ontwerp worden voorzien. Hiervoor kijk je wederom naar de afmetingen van de ramen. Ook moet je het doeleind bepalen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je de raamstickers nodig hebt voor meer privacy, maar ook voor reclamedoeleinden. Afhankelijk van het doeleind kijk je naar een raamsticker die meer doorlaat of juist vrijwel uit een geheel bestaat. Hier kun je ook weer voor afbeeldingen of teksten gaan en zorg je dat jouw raam van iets moois voorzien is waar je jarenlang van kunt gaan genieten.

De bestelling plaatsen voor jouw stickers

De raamstickers zijn eenvoudig zelf te ontwerpen. Je hebt altijd een aantal sjablonen tot jouw beschikking en kunt bij de letters altijd voor het lettertype gaan dat jij wenst te hebben. Deze stickers kunnen tevens voor de verschillende ruimtes in een woning gemaakt worden, zodat iedereen zijn eigen ontwerp heeft. Jij hoeft er alleen nog maar voor te zorgen dat je de opties naast elkaar zet en jouw bestelling gaat plaatsen. Binnen een korte tijd kun je beginnen met plakken en weet je zeker dat je goede kwaliteit blijft behouden. Een combinatie wordt hierdoor een fluitje van een cent.

Geef een reactie