Voordelig je bouwplannen laten afdrukken op het gewenste formaat? Het kan!

Wanneer je verschillende bouwprojecten verzorgt, weet je natuurlijk wat het belang is van een duidelijk bouwplan. Een duidelijk bouwplan heeft een correcte inhoud waarbij iedereen weet wat er precies van hem of haar verwacht wordt. Ook is het fijn dat een bouwplan tegen een stootje kan en niet zomaar zal scheuren of onleesbaar wordt. Daarnaast scheelt het een hoop tijd, en dus geld, als je bouwplan in een enkele oogopslag te overzien is. Dit kun je onder andere bereiken door het kiezen van het juiste formaat. Wil jij je bouwplan afdrukken? Deze blogpost vertelt je allerlei handige tips. Zo krijg je te horen waar je ze zeer voordelig kunt laten printen!

Regelmatig bouwplannen nodig?

Heb jij als bedrijf op regelmatige basis bouwplannen nodig voor verschillende projecten? Dan is het misschien een idee om een samenwerking aan te gaan met een speciale printshop. Zo weet je zeker dat je bouwplannen op een fijn formaat worden geprint, voorzien zijn van stevig papier én beschikken over de beste kwaliteit inkt! Bij een printshop kun je vaak kiezen uit heel veel verschillende formaten. Je upload je bouwplannen steeds gemakkelijk online en vaak heb je ze de volgende dag al in huis. Zo kan het project snel uit de voeten komen. Je bouwplannen dienen gescand, gekopieerd of geplot te worden. Wanneer je hier hulp of advies over nodig hebt, kun je ook altijd bij de ervaren medewerkers van de printshop terecht. Natuurlijk is het ook mogelijk om af en toe eens iets te laten printen of zelfs als particulier eenmalig van hun service gebruik te maken.

Handige online tool

Op de website van de printshop staat een handige module weergegeven waar je je bouwplan gemakkelijk in kunt uploaden. Dit kan als PDF maar vaak ook als ander bestand. Ook geef je er precies aan hoe je je plannen afgedrukt wilt zien. Je kiest zelf het formaat, het soort papier, de kleur van de inkt, de schaal, de kwaliteit en de gewenste afwerking. De website werkt transparant en duidelijk. Zo schrik je achteraf niet van onverwachte kosten. Daarnaast kun je bij vragen altijd terecht bij de klantenservice. Ook ontvang je bij je bestelling altijd een track-and-tracecode, zodat je als eerste op de hoogte bent bij een eventuele vertraging.

Onverwoestbare TYVEK bouwplannen

Wil je er zeker van zijn dat je bouwplannen allerlei omstandigheden aankunnen? Laat je bouwplannen dan TYVEK printen. Dit materiaal lijkt op papier, maar is gemaakt van synthetisch materiaal. Dit materiaal is bovendien erg duurzaam. TYVEK is gebruiksvriendelijk, zal niet scheuren én is waterproof. Zo kun je je bouwplannen voortaan overal veilig mee naartoe nemen, zelf in de regen!

Geplaatst in: B2B

Geef een reactie